Känner igen mig så mycket!


Drömmen om USA

Åh vad jag är sugen på att bara dra iväg! Packa bilen o dra iväg och bara ta dagarna som de kommer och åka precis vart jag vill.
 
DRÖMMEN är ju att ta en enkelresa till USA, typ till Orlando, Florida och sedan hyra en bil ett par veckor och köra tvärs igenom landet, ha några målpunkter (städer) men att man tar den tid man vill och inte ha någon brådska. Ta vara på tiden och UPPLEVA!
 
Någon som vill hänga på?!
Jag känner mig så desperat, ÅH vad jag vill!
 
Ändå finns rädslan där, att vad ska jag dit och göra, vad skulle jag göra om något händer, om jag blir sjuk, dålig, eller den/dem jag åker med?!
 
Men försöker att inte låta de tankarna ta över, vilket de brukar göra, de tankarna o rädslorna brukar dämpa mina drömmar. Men ÅH vad jag VILL och jag SKA!
 
Måste bara samla ihop pengar och få med mig några, för själv kan jag inte göra.
 
I den ABSOLUTA drömmen vet jag precis vilka som hänger med, ÅH tänk om det hade kunnat hända, om saker och ting hade gått annorlunda eller om saker SKULLE kunna bli annorlunda nu, dååå, ja dåå hade en dröm slagit in.
 
 

Solsemester -13

 
 
Tog mig äntligen i kragen, bjuder på några bilder från vår fantastiska vecka i solen! Längtar tillbaka nå fruktansvärt!
 
 
 

Tankar kvällar som denna.

 
Idag har varit en sådan där dag då jag längtar/önskar mig mycket jag inte har (särskilt på jobbet har jag en tendens att drömma mig bort ^^). Jag försöker och ÄR extremt tacksam för det jag har, men ibland kan jag inte hindra alla de tankarna som dyker upp.
 
Jag vet att alla har sådana tankar, så det är ju inget ovanligt.
 
Fick reda på en OTROLIGT rolig nyhet imorse och jag är OTROLIGT glad för deras skull! Men jag kan ändå inte låta bli att bli lite avundsjuk...
 
Avundsjuka är något alla lider av, jag tror att det kan bli farligt om man låter det påverka en för mycket, men jag är inte i det extrema fallet! Jag är bara naturligt avundsjuk och önskade att jag hade sådan tur.
 
Men min tur kommer, en vacker dag.
 
 
 

The week that has past

Lite bilder från veckan som har gått. Tänkte bjuda på lite bilder fr. min vecka i solen också, men det får bli en annan dag...

 


Dreams


Till solen o värmen

 

Imorgon vid den här tiden sitter jag på vår balkong i värmen med ljudet av vågor i bakgrunden! Åh vad jag längtar!

Önskar att tiden kunde gå liiite snabbare, för att sedan sakta ner när vi väl är där...

 


...