27 Februari 2013

 
Wiho! Man måste ju bara älska öppningspasset på jobbet!............ Eller?!
 
10 timmarspasset klarade jag av utan problem, trodde att jag skulle vara helt dödstrött på eftermiddagen men det var faktiskt ingen fara! Det slog till när jag kommit hem och ätit mat!
 
Nu sitter jag och försöker hålla ögonen öppna, ska slappa lite framför tvn o försöka att inte somna riiiktigt än, får hålla mig någon timme till innan det blir läggdags!
 
 
 
 

Drömmer mig bort

Hade mycket hellre varit här än på väg till jobbet! Drömma kan man ju iaf...


Making up a...


26 Februari 2013

 
Har varit en väldigt omtumlande dag, gällande känslor, ilska, frustration, glädje, irritation, besvikelse o ja en massa annat. Har inte orka eller lust att göra mycket. Måste fixa matlåda till morgondagen, blir ett 10 timmarspass med stängning.
 
Ska krypa ner under en filt sedan, med en kopp te, lite fruktsallad o min bok! (City of bones av Cassandra Clare)
 
Längtar till fredag
 
 
 

Skit!

Skit! Fy vad jag är på dåligt humör, avskyr när folk inte håller vad dem lovar. Men sedan när det handlar om läkare?!! Ännu värre!

Som ni förstår gick inte läkarbesöket bra, helt plötsligt har de tagit nya beslut o nu ska jag inte få göra operationen!

Aaaah! Blir galen, så fruktansvärt frustrerad o arg!


25 Februari 2013 - Funny

 
Hade betygsamtal med min lärare imorse, samt ett oförberett säljsamtal, uscha det var nervöst!
 
Efter det bar det av mot jobbet, har förskoleklassen denna veckan också(förutom imorgon). Hade extremt kul i pulkabacken på eftermiddagen, vem säger att det bara är barnen som får ha kul?!
 
Imorgon ska jag till ortopeden på morgonen, ska prata om operationen och ta ett beslut, sedan står jobb på schemat på eftermiddagen.
 
 

24 Februari 2013

Varför ska helgen gå så snabbt?? Hinner ju inte vila upp sig innan det är ny vecka med massa nya saker som ska göras.
 
Går på ännu en vecka med jobb imorgon, denna vecka kan gärna gå fort för på fredag
 
KOMMER ISA!! Äntligen!
 
Mycket inplanerat framöver:
Isa kommer, efter det väntar en vecka med jobb samtidigt som jag ska umgås med Isa, sedan bär det av upp till Hälsingland ett par dagar, sedan hem och påbörja slutet av min utbildning och om 41 dagar åker vi utomlands!!
 
Ska till läkarn i veckan för att prata om knäoperationen, är lite nervös för det men ändå förväntansfull. Ska även bli skönt och få ett klart besked om ungefär om/när operationen blir av, för är svårt o planera jobb o allt runtomkring när jag inte vet om jag får/kan jobba.

Don't stop believing

 

23 Februari 2013 - lördagsmys


A girl, no matter....

 

*Snyft*

 
Såg senaste avsnittet idag, *snyft* säger jag bara!
 

21 Februari 2013

 
 
Solen kikade fram en stund idag, blev överlycklig! Men vad ljust det blev xD Men jag klagar inte, solen gör mig glad!
 
Hållt på med ett projekt idag, rensade vår legostad (ett par pingisbord där barnen bygger legohem) och sedan gjorde nya vägar/skyltar m.m. Så när alla barnen kommer tillbaka på måndag efter lovet kan de börja om på nytt. Får se hur lång tid det tar innan bordet är fullt igen och alla skyltar o vägar trasiga.
 
Ni som känner mig vet säkert att jag älskar o pyssla så detta var perfekt, har haft väldigt kul idag ;) Det är ett par av barnen som har placerat ut skyltarna så de står lite malplacerade, men ska fortsätta imorgon. Trafikljusen ska slutföras och lite fler skyltar skapas...
 
Fredagsmys med film/popcorn står på schemat imorgon och ännu en stängning, är glad att jag slipper kliva upp så tidigt, avskyyyyyr att kliva upp tidigt på morgonen...
 

20 Februari 2013

 
Haft en bra dag på jobbet idag, var ute i nästan fyra timmar, åkte pulka, sprang o lekte i snön, grillade hamburgare och sedan har vi slått rekord i Just Dance 4! Populärt o dansa med fröknarna (och kolla när de dansar) ;)
 
Måste än en gång klaga på vädret! Kan det inte sluta snöa! Har snöat precis hela dagen och blåååååst... Men bor ju på solen o VINDARNAS ö, men vart solen är det är frågan, har inte sett den på länge!
 
Något annat jag ska klaga på är mig själv o min lathet, då jag inte orkade ställa mig o laga riktig mat när jag kom hem. Men när jag kommer hem efter att ha jobbat till 18 så är tanken på att ställa mig o laga "riktig" mat motbjudande, vill bara krypa ner under täcket o gömma mig och önska att jag hade en personlig kock. Trots allt ställde jag mig o rörde ihop en middag bestående av äggröra, grönsaker, keso, skinka o knäckebröd.
 
Och nu orkar jag inte fundera ut vad jag ska skriva, har brist på fantasi... Finns inte så mycket annat i mitt liv som är intressant att skriva om heller...
 
Var på bio i söndags, "A good day to die hard"
 
 

19 Februari 2013 - Zzz

Vad jag verkligen skulle vilja göra nu är att gå o lägga mig! Såå trött! Men får hålla ut ett par timmar till...

Full fart på jobbet idag, pulkarace, just dance 4, hinderbanelek o så en liten olycka som involvera en liter mjölk.... Försök torka upp det från hela bordet o golvet! Inte det enklaste när man bara har en rulle papper o en disktrasa till hjälp!

Imorgon ska vi ut på äventyr! Så då hoppas jag verkligen på bättre väder! Inte stormblåst o snöfall som idag...


16 Februari 2013

Godmorgon världen! Eller ja har varit uppe ett tag vilket inte är så förvånande, på helger kan jag i princip aldrig sova länge, när jag väl kan!

Men men, skönt o komma upp och påbörja dagen lugnt o stilla och inte behöva stressa, särskilt när man ska iväg.

Ska in till stan om några timmar o träffa en kompis, shoppa lite o bara ta igen allt vi missat sen sist vi träffades...

Ser fram emot de! Vi har inte träffats på en evighet!

Hade en bra dag igår, länge sedan vi hade en sådan lugn dag, så det var bara passa på o göra sådant man aldrig hinner annars. Alla lekte till o med tillsammans, nästan helt utan bråk vilket nästa är helt omöjligt, sedan hade vi fredagsmys med film o popcorn, alltid lika populärt, mysa ner i soffan bland alla kuddar o filtar.

Det är vid sådana tillfällen, när alla barn är lugna och stilla som man kan tycka de är gulliga, lite svårt o göra det när de hoppar omkring, skriker o bråkar ;)

Sådana dagar som är en påminnelse varför jag älskar o jobba med barn!


Quote of the day

 
 

15 Februari 2013 - Grattis till mig själv

 
Grattis grattis grattis Rebecka! hihi
Slutprovet skrivet o bedömt, kursen avklarad och halva utbildningen färdig...
Vilken lättnad!
 
Måste sticka till jobbet nu, 6+ grader ute och fredagsmys står på schemat.
 
När jag kommer hem ikväll blir det taccomys, får se om syrran är hemma och gör mig sällskap!
 
 
 

14 Februari 2013 - Alla <3 dag

Glad alla hjärtans dag!

Har inte "firat" på något särkilt sätt, myste lite extra på jobbet bara.

Pyntade lite extra fint vid mellanmålet med ljus o hjärtan o så bjöd vi barnen på semlor ("fira" både semle/allahjärtans -dag samtidigt) och så pysslade vi, gjorde lite kort o smycken :)

Imorgon måste jag skriva slutprov innan jobbet, wiho... Not! Men ska bli skönt o få kursen helt avklarad.

Snön har börjat smälta igen idag o det är jag väldigt glad över, längtar efter våren såååå mkt!

Vilket ni redan har förstått antar jag ;)

 

 

 


13 Februari 2013 - Välkommen till Narnia

Trots att jag var väldigt motvillig mot utedag så hade vi det väldigt mysigt i skogen! Träden skyddade oss mot snöandet o blåsten så det var skönt...

Jag fick agera grillmästare för barnen tycker mina korvar blir godast ;) hihi

Nu ska jag göra inget särskilt, kul va?!

 


12 Februari 2013

Snö o ännu mer snö! Usch, är trött på vintern! Är inte särskilt förtjust o köra i detta vädret heller, som ni ser på bilden nedan ser man knappt vägen!

Jag får drömma mig bort till varmare tider istället!

Idag har bara tränat, tagit det lugnt o jobbat, ungarna är för gulliga! Fick en massa kramar idag! Aaw

Imorgon har vi utedag, vilket jag verkligen INTE ser fram emot! Pulsa i snö o frysa, njaa står inte högt på min önskelista direkt...




She will always remember

 
 
 
 

The moment...

 
 
 

ÄNTLIGEN

 
 Äntligen kan jag säga! Äntligen klar med examinationsuppgiften, fy vad jag fick kämpa nu mot slutet, fantasin tog slut så blev lite kämpigt. Men nu är allt klart o inskickat! Bara slutprov kvar att göra på fredag men det känns lite bättre.
 
Så nu kan jag koncentrera mig o roa mig med annat än att sitta bänkad framför skolböckerna. Ska seriöst bara lata mig när jag inte jobbar och ta vara på tiden. För snart är det dags igen, två kurser kvar sedan är jag HELT klar med utbildningen :D
 
Från detta  till  detta!

11 Februari 2013

Behöver jag säga något mer?!


Quotes

 

Kissemiss

Nikon D3100, Tamron AF 90mm F/2.8 Macro
Oredigerade
 
 
Låt mig presentera vår ena katt, som är så otroligt söt! Hon älskar o trampa, särskilt på fårskinnet, hon kan hålla på hur länge som helst...

9 Februari 2013

Ny header som ni kan se, lite nytt o lite mer vårig...
 
Har inte gjort mycket idag egentligen, legat i sängen hela dagen då jag är dålig igen, förstår inte vad det är med mig, sämsta immunförsvaret eller? O huvudet? Helt otroligt att det inte har sprängts än. Börjar fundera om jag kanske behöver nya glasögon, får se om ögononen/huvudet blir bättre annars får jag gå till optikern.
 
Annars idag har jag pluggat i princip heeeela dagen! Bara två små delar kvar i examinationsuppgiften kvar o göra och sedan är jag nästan fri från plugg! Wihoo...
 
Ett par veckor iaf och då ska jag koncentrera mig på jobbet! Men sen är det dags igen, två kurser kvar sedan är jag klar med den här utbildningen! Jippi...
 
Skypeat med Isa har jag också gjort, eller gör snarare.... Ska kolla på melodifesivalen tillsammans! Precis som det ska vara ;)
 
 
 
 
Bjuder på en matbild, lite middagar från veckan som gått...

Tulpaner

Nikon D3100, Tamron AF 90mm F/2.8 Macro
Oredigerade
 

8 Februari 2013

Fotade lite idag, älskar tulpaner! Så vackra.

Visar bilderna någon annan dag.

Fick ett paket på posten idag också, mitt batterigrepp som jag beställt. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än, lite klumpigt o ovant men greppet blir stabilare.

Får testa det lite mer innan jag bestämmer mig vad jag tycker...


7 Februari 2013

(Bild fr. ett par veckor sedan när vi hade en hel del snö)
 
Har haft sådan huvudvärk de senaste dagarna, blir galen. Sitta framför en skärm flera timmar i streck för att göra skolarbete är inte så kul då (inte annars heller) men det måste göras. Inne på slutspurten nu, en sista inlämningsuppgift, en examinationsprojekt o ett slutprov kvar att göra.
 
Kommer sitta bänkad med detta till på måndag då allt ska vara inskickat... Önska mig lycka till!
 
Misslyckat gymbesök igår, var tvungen o ge upp efter en halvtimme för det kändes som att huvudet höll på o sprängas.... Men lite träning är väl bättre än ingen träning antar jag.
 
 

5 Februari 2013 - många tankar virvlar omkring

Det finns så mycket jag vill säga, dela med mig av, men jag har svårt o få fram det. Någon som jag kan prata av mig med o bara snacka skit.

Dela med mig av funderingar o önskningar, det skulle jag vilja göra.

Vill dock inte skriva av mig här på bloggen, fast jag skulle kunna, känns för personligt, vet ju inte vem som läser det... Inte för att de skulle förstå mycket, eller så skulle ni förstå precis allt jag menar, å då skulle det kunna bli lite jobbigt...

Nu ska jag krypa ner o dyka in i en ny värld(bok)


3 Februari 2013

Skön söndag idag, inget dåligt humör, fått lite skolarbete gjort, städat o tvättat lite o så haft finfrämmande på fika.

Ätit alldeles för mkt mat som jag inte borde äta. Hej laktosmage/illamående!

Laktos har jag ibland svårt o hålla mig borta ifrån för en del saker jag älskar finns inte i laktosfritt. Men gluten håller jag mig borta från till 100%, för jag har aldrig lust o må så dåligt igen! Uscha!

Jag brukar trotsa lite o äta ex en Mccflurry diam eller citronpaj nån gång ibland, får stå ut med att må illa efteråt...

Men nu är det läggdags, upp o påbörja en ny vecka. Har lite jobb att göra, lite skolarbete o så är jag sugen på att gymma imorgon! Vad som sedan händer återstår att se...

See you later aligator...

P.s Bara 62 dagar tills vi åker till värmen, wiho!!


Appreciate those who...


2 Februari 2013 - Tiden går fort...

 
Har varit en bra lördag! Varit inne i "stan" med mamma, kolla i lite butiker o var på secondhand (inge bokfynd idag tyvärr) och sedan har vi(mamma) lagat god mat o ätit citronpaj framför melodifestivalen.
 
Vad tänker de med som bestämmer vilka låtar som får vara med, visst alla har olika musiksmak! Men hallå, man kan väl förstå direkt på vissa att de inte är en låt som har chans o vinna...
 
Som jag sa, har varit en bra dag, om man bortser från mitt humör! Hatar de! Pmshumör helt klart.
 
Ena stunden är jag så glad att jag bara har lust o hoppa runt o sjunga o dansa, nästa vill jag krypa ner under täcket o grina och aldrig komma fram igen och i nästa stund är jag så sur/arg att jag bara vill slå sönder något eller riva mitt hår.
 
Ja, ni känner säkert igen er tjejer!
 
Uscha.