27 December 2012

 
Startat ett rockband, skrivit en låt, lekt kurragömma, sett på film, lagat varma mackor och druttat på rumpan på skolgården. DET kan nog sammanfatta dagen, trots det måste jag nog flika in lite tristhet. Ensam på jobbet med tre barn som kan sysselsätta sig själva bidrar tyvärr till det, som tur är har vi ju haft fullt upp så dagen har gått hyfsat fort. Idag märkte jag särskilt av hur viktigt det är med kollegor som man trivs med och kan hålla varandra sällskap ;)
 
Imorgon står samma sak på schemat, får se vad vi hittar på för spännande dåååååå...
 
Har fått solresa på hjärnan! Har kollat runt på en massa sista minuten, vart som helst när som helst, hade lätt kunnat klicka på boka, men tyvärr kunde jag hålla mig i skinnet! Men nu ska det planeras! Jag ska iväg vart det nu blir, till solen! till ett tropiskt paradis! Så är det bara!
 
 
(Förresten min bil startade inte imorse! Röda faran som alltid varit så pålitlig! Nu är det ett nytt batteri som gäller)
 
 
 
Värker i tummarna av allt skrivande om hur GÄRNA vi vill åka!
 
 

26 December 2012 - Tankar och sådant

Idag har jag varit inne i stan o shoppat med mor min på mellandagsrean, sååå mycket folk men vi gjorde lite fynd i alla fall. Vi gjorde även ett besök på gymmet efter det, kondition o armarna fick arbeta idag.

Fick bli cykeln för min del idag då knät inte riktigt var helt okej, jag brukar aldrig ha några problem o cykla utan det är nog den enda konditionsformen som jag har klarat av utan att knät gör ont, men nu kan jag inte ens det. Men Jag gav inte upp, jag trampade vidare! Men det fick mig att tänka på operationen igen, vill jag att knät ska bli bra är det tyvärr det som gäller. Träning och sjukgymnastik har tyvärr inte fungerat och efter 10 år men knäproblem o smärta kanske det är dags att ta det steget. Men bara tanken på operationen, smärtan och rehabiliteringen skrämmer nästan vettet ur mig! (Tar inte ens lugnande på sjukhuset o bedövning är det knappt jag vill ha). Så tanken på att de bland annat ska skära upp mitt knä, såga av senor o skruva i knät! Det är som värsta skräckfilmen (o jag hatar skräckfilmer, därför kollar jag inte på dem)...

Förhoppningsvis får jag lite klarhet o kommer ett steg närmare ett beslut när jag har varit hos min läkare om ett par dagar! Jag återkommer till er när jag kommit fram till något!

Imorgon är det dags för jobb igen, så sängen kallar! Kom precis på att jag stänger imorgon också, OCH på fredag... Men efter det är det ett par dagar ledigt igen och när jag ska tillbaka till jobbet är det ett nytt år! 2013, ett nytt år med nya möjligheter och drömmar att uppfylla!


24 December 2012 #2

Här kommer lite fler bilder från julafton
 
'

Jul....

 
Älskar klänningen jag hade på mig igår, och skorna ska vi inte ens börja snacka om! Fick tyvärr ingen bra bild på den öppna ryggen.
 

24 December 2012

Har haft en underbar julafton, familj, god mat o fina julklappar. Tack! <3 älskar er!


GOD JUL!

 
 
 
Tänk! Det är julafton imorgon! Känns väldigt lustigt, lite svårt att förstå att det är redan dags, det var ju nyss julafton typ. Vart tar tiden vägen egentligen, känns som den rinner iväg!
 
Ville bara kika in och önska er en God Jul!!
 
 

23 December 2012

 
Ny header! Min fantastiska vän Josefine fotade ju mig igår, där har ni en av bilderna.
 
Hon är en väldigt duktig fotograf och HÄR hittar ni hennes blogg!

22 December 2012

 
Hade en jättebra kväll igår! Tjejmys o tjejsnack!
 
Idag gav vi oss ut o fotade lite, eller Josefine gjorde, jag fick äran att stå framför kameran istället. Kallt var det och nååågra kort blev till 200 eller något ;) Brukar sluta så!
Eftersom hon är så duktig kommer bilderna bli skitbra! Får se vad jag tycker om mig själv som "modell" bara...
 
Jag fotade inte så mycket, blev bara några bilder som den ovan.
 

21 December 2012

Då var jag här igen! Tänk! Jag uppdaterar bloggen, får se hur länge det håller i sig!

Har tjejkväll ikväll, massa gott o film! Det gillas!

Har jullov i några dagar, det gillas också, på torsdag blir det tillbaka till jobbet :)

 


20 December 2012

Så fort jag kommer innanför dörren försvinner all ork! Laga mat idag var till o med jobbigt, stolarna lockade mer men jag klarade av o skrapa ihop lite middag.

Men sen kallade sängen! Trött, snuvig, fryser ena stunden o varm nästa. Detta bådar inte gott, har en känsla av att jag blir drabbad som resten av personalen snart. Inte bra! Knaprar vitaminer och försöker göra allt för att undvika det!

Julavslutning på jobbet, supertrevligt! Dans runt granen, julsånger, lärare/fröknar som underhöll barnen (väldigt roligt o populärt), julpyssel o full fart i pulkabacken

Imorgon väntar ännu en stängning o efter det får jag ett mycket trevligt besök!

 

 


19 December 2012

 
Hejsan hoppsan, läggdags igen då... Känns som om dagarna bara susar förbi, inte den bästa känslan precis.
 
Särskilt när jag jobbar då känns det som om dagarna bara försvinner, jag hinner inte göra något, fast det stämmer ju inte riktigt men ni kanske känner igen känslan.
 
Stängde idag igen, fördelen när man gör det är att man oftast inte behöver jobba ända till kl 18, utan brukar komma därifrån ca 17:30 eller något sådan (vissa dagar blir det dock 18). För när sista barnet har gått och man har fixat o donat, vad har man för anledning att stanna kvar på en tom kuslig skola? ;)
 
Imorgon har jag fått ännu mer timmar, som sagt var, sjuk personal! Men jag ska inte klaga! Det betyder ju bara fler timmar för mig, 4 timmar extra imorgon tackar jag inte nej till.
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket! Sett lite Prison Break (börjat kolla om igen), gjort naglarna julfina och så har vi även klätt granen här hemma. Så nu är vi redo för julafton.
 
Är det fler än jag som inte tycker det känns som jul?!
 
Imorgon hoppas jag på att jag ska få lite mer julkänsla, är avslutning på jobbet så då blir det julgröt och dans runt granen.
 
 
 
 

18 December 2012

Jahapp, blir ytterligare än stängning imorgon, stängning 3 av 4 denna veckan! Är så mycket sjukdomar bland personalen så det är inte klokt, har en känsla av att de kommer drabba mig snart också (peppar peppar) men jag har inte tid o vara sjuk!

Har varit full rulle idag känns det som, mycket barn o lite personal på jobbet, hem o slänga i sig lite mat och sedan dra vidare mot gymmet. Körde för första gången ett cirkelpass o jösses säger jag bara! Så fruktansvärt jobbigt!

Tyvärr blir det inget mer sådant pass för mig då knät inte håller, blir så sur! Vill bara göra operationen och hoppas det blir bra! Ska till läkarn i början av januari så efter det får vi se vad jag beslutar...

Nu blire sängen, såå trött!


17 December 2012

 
Tänk vad trött man kan bli, full fart på jobbet! Tre personal på över 30 barn är inte det enklaste, och regn och isbana på skolgården, vet inte hur många gånger jag varit nära o sätta mig på rumpan. Jobbade med en gammal klasskompis idag, var roligt. Dagarna går så mycket fortare om man jobbar tillsammans med trevligt folk.
 
På't igen imorgon, ännu en stängning, det är en av nackdelarna när man hoppar in o jobbar för andra, man kan få samma tider varje dag utan variation, jag är glad att det inte är öppning iaf, upp kl 4.45 är inte något jag vill göra flera gånger i veckan ;)
 
 

God Jul

 
De flesta gör sig redo för jullov men jag förbereder mig för jobb. Har fått ett långvikariat från o med nu fram till i mitten av januari samt ett par veckor i februari vilket är väldigt skönt!
 
Bara jobba ett par timmar, eller bara jobba ett par dagar i veckan, det är inte det ultimata. Så bli erbjuden ett sådant tillfälle, då kan man ju inte tacka nej!
 
Så nu peppar jag mentalt för att jobba hela julen (dock inte 24-26) samt tre stängningar denna vecka! :D
 
 
 
 
 

Tredje advent

 
 
 
 
De där fyra bilderna får sammanfatta min helg. I år blir första julen sedan jag fick diagnosen glutenintolerant så blir en hel del nytt, mycket att tänka på, bakningen blir helt annorlunda (tyvärr inte lika mumsigt) och jag får övervaka tillagningen av julskinkan så att det blir rätt (bland annat). För jag tänker inte gå en hel jul utan att äta julskinka!
 
Var även på middag ikväll hos vänner, lika trevligt som vanligt! Får försöka se till att det inte går så lång tid mellan gångerna :D

Min vackra syster

Tog ett par foton på min vackra syster i eftermiddags eftersom hon ville ha en ny profilbild, här är några av dem. (Alla är oredigerade)