31 Januari 2013

Finns inte så mycket att säga om dagen. Fint väder, solen sken! 
Verkligen full fart på jobbet, som vanligt, var skönt o komma hem till tystnaden sen. 
Nu ska jag bara ta det lugnt framför tvn en stund o sedan krypa ner med min bok! 
Förbereda mig för ännu en dag på jobbet imorgon, har lite skolarbete o göra imorgon också.

Sen tar jag helg!


30 Januari 2013 - Progress

 
Känns som att jag har haft en väldigt produktiv dag idag, har fått mycket gjort!
 
Började dagen med plugg, något som verkligen var ett MÅSTE, usch vad jag har kämpat med den där uppgiften men nu är den äntligen inskickad!
 
Tog en paus efter lunch och tog ett pass på gymmet, körde 40min intervallträning på cykeln och sedan 30min ben.
 
Ökade 20kg på benpress idag också, sådant måste man ju bara älska! Älskar när jag märker av resultat från träningen...
 
Efter gymmet var det bara att bege sig hemmåt igen för att fortsätta plugga, en inlämningsuppgift, två kapitel och 20 repfrågor senare kände jag mig äntligen nöjd! och jag är äntligen ikapp schemat igen, vilket är skönt för nu slipper jag stressa resten av veckan.
 
Imorgon o fredag är det jobb som gäller sedan ska jag ta helg o då tänker jag INTE plugga!
 
Älskar mina nya träningsbyxor (måste ju bara älska rea också, 50kr på Stadium)
 

29 Januari 2013 - ändrade planer

 

Bara ett par timmars jobb o sluta tidigt gick åt stöpet! Jobb till kl 18 blev det istället, vilket är bra för plånboken! Men har så mkt plugg som jag hade behövt göra istället...
 
Sätta sig framför skolböckerna kl 18 efter en hel dag av jobb är inte kul, ögonen faller ihop men jag måste få ett par kapitel o uppgifter gjorda...

 

Något jag verkligen ÄLSKAR är kokt vitkål med sweet chili sås, har ni inte smakat det så GÖR det!

Eftersom jag inte är så förtjust i min pasta äter jag hellre det till ex. köttfärsås + det faktum att det är nyttigare också skadar ju inte :P


28 Januari 2013 - Smile, just because you can

 
Idag har jag suttit o kämpat med en inlämningsuppgift, fy säger jag bara! Önskar jag vore SUPERsmart så jag kunde svara på alla frågor rakt upp o ner utan att behöva kämpa i flera timmar...
 
Ska ha hemkunskap imorgon, wihoo. Roligt faktiskt! Meen lite jobbigt att ett par timmar försvinner från pluggandet, men det fixar jag ändå... Får sitta uppe halva nätterna för klar ska jag bli (inte för att jag kommer göra det men ändå;))
 
Har inte gjort mycket annat idag, promenerat en sväng o skällt på knät o sedan har jag skypeat med Isa, har gjort det en hel del på sistone! Roligare än att bara skicka hundratals meddelanden/bilder varje dag ;)
 
Längtar tills den 1 mars! För då kommer hon nämnligen hit! wiho! Hon blir här en vecka sedan åker vi upp i norr o blir där ett par dagar... LÄNGTAR!
 
 

27 Januari 2013

 
Har varit en riktig lathelg! Förkyld o trött, så har inte orkat hitta på något särskilt.
 
Hade dock några bekanta på middag igår o idag var vi en sväng in till stan, tråkigheten vann o vi bestämde oss för att göra något. Men shoppade inget direkt, ett nagellack.
 
Borde ha pluggat! Men ingen motivation till det, MÅSTE se till att ta tag i det i veckan, har massa som måste göras, uscha.
 
Ska försöka mig på att träna också, vill bara inte köra för hårt så jag blir sämre istället för bättre.
 
 
 
Bokat tid, så snart så är det dags igen!
 
 
 

25 Januari 2013 - Födelsedagsfirande!

Tänk! Min lillasyster har blivit stor! Hela 16 år!

Grattis grattis lillskit! Älskar dig <3


Redhead!


Snowflakes


23 Januari 2013 - Från sömngångarnas land

Ja, jag somnade till slut, tidigt i morse, 4:30 kolla jag på klockan sista gången så somnade nog strax där efter...

Trots det vaknade jag hyfsat pigg imorse, men nu börjar tröttheten smyga sig på ordentligt o allt jag vill göra nu är att lägga mig! Men sitter med färg i håret så passar inte direkt....

Har fått ganska mycket gjort idag trotts trötthet o förkylning, var ute o fotade en sväng i det fina vädret, sedan har jag tvättat o städat o pluggat. Tyvärr känns det i kroppen nu att jag kanske borde ha tagit det lite lugnare... Vill bli frisk någon gång!

Får hålla tummarna att jag somnar ikväll, för har inte lust med en till sömnlös natt, det tär verkligen på en...


02:51- Oförmögen o sova

Som rubriken säger är det mitt i natten (tidig morgon om du nu ser de så)o jag kan verkligen inte sova, har inte sovit en blund sedan jag la mig för ca 4 timmar sedan....

Jag har alltid haft problem o sova, men så här illa har det inte varit på länge! Har haft nästan två veckor med inga problem alls! Somnat direkt när jag lagt mig, sovit hela natten utan att vakna sjuttioelva ggr.... Men det var väl för bra för att vara sant.

Har testat alla mina små trix som alltid annars brukar fungera, men inatt verkar inget vilja locka sömnen hit.

Satte på en film, bättre än att ligga o stirra i taket o tänka på att jag inte kan sova.

Morgondagen kommer inte bli så rolig, det skulle inte förvåna mig om jag vaknar på "fel sida av sängen" också, om jag nu somnar alls...


22 Januari 2013 - Nytt objektiv

Hämtade ut ett paket idag! Det där var mitt nya objektiv som kommit, har längtat! Så nu hoppas jag det är fint väder imorgon så jag får gå ut o testa det!

Annars idag har jag varit inne i K med mamma o shoppat. Blev lite småsaker på rean, till o med halva reapriset, sådant måste man ju bara älska!

Rea in my <3

Borde egentligen ha suttit med skolböckerna men jag har verkligen ingen motovation, den har försvunnit helt! Imorgon har jag inget planerat så tänkte försöka plöja igenom alla sidor o uppgifter som ska göras!

Vilodag från träningen idag, sådana dagar behövs också, känner mig inte riktigt pigg heller, förmodligen en dum förkylning som ligger o ruvar.

Får se om jag kör ett pass imorgon, men först o främst ska jag plugga!

 

(Mobilbild)

 


21 Januari 2013

Satte mig ner för att plugga men det går inte så bra, all motivation har flugit sin väg...

Väldigt svårt o koncentrera sig när man hellre vill vara någon annanstans o göra något annat! Men måste få dagens arbete gjort annars får jag ännu mer att göra imorgon...

Idag finns det SÅ mycket annat jag hellre jag hade gjort i livet! En riktig deppdag! Hatar dem dagarna! Ska se om jag tar mig till gymmet för att göra av med lite aggressioner sen!

När jag pluggat klart...


...Hair problem...

 
Jag är såå sugen på att göra något med mitt hår! Men jag vet inte riktigt vad, blont slingat har jag haft o mörkbrunt men är sugen på att göra något annat. Vad tycker NI??
 
 
 
 
 
 

20 Januari 2013

Stackars ben.... Förväntar mig världens träningsvärk imorgon annars blir jag besviken!

Imorgon ska jag testa på vattenfys, eftersom jag inte klarar andra gruppträningar för knät så ska jag ge det en chans! Blir lite variation, inte bara gym eller simma vilket gör träning lite roligare...

Nu tänkte jag bänka mig i fotöljen med en bok! Hinner läsa ett tag iaf, tills jag ska till gymmet igen...

Så går det när man har en syster utan körtkort som ska hämtas! Fram o tillbaka!

 


Rockin' my pjays!

 

Yes, that's what I'm doing tonight...

 

 

Tända ljus o favoritmusiken på play - o så var lördagsmyset igång...

 


19 Januari 2013

Något jag saknar är en träningskompis! Visst är det skönt o träna själv i sin egen takt, men någon som man kan tala med och någon som peppar en hade varit kul o ha med sig.

När Is var här var det perfekt! Så kom hit babe ;) <3

Syster yster skulle följt med till gymmet men hon bytte ut mig mot sina kompisar så jag fick klara mig själv idag också. Som tur är har jag musiken som sällskap!

Apropå något annat, vintern... Jag är ledsen, men jag börjar tröttna! Jag e trött på att frysa, behöva skrapa/sopa bilen, slira runt på vägarna, behöva pälsa på sig massa kläder... Jag längtar efter våren o värmen...

Visst det är vackert, men nu tycker jag det är dags att gå vidare...


Finding that special someone...


18 Januari 2013 - Boring Life

 
Fredag! Redan! Tänk vad fort veckorna går... Det är snart måndag igen...
 
Men innan jag tar helg står jobb o gym på schemat, ska jobba nere i B idag, har inte varit där på nästan 2 månader så det ska bli kul o träffa dem igen. Sedan tänkte jag köra ett pass på gymmet efter jobbet, ska verkligen tvinga mig dit! Gymma efter jobbet är ingen favorit men ska se till o få det gjort :D
 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om här, blir mest tråkigt snack om plugg, jobb o gym... Har ni några önskemål? Dela gärna med er isåfall! Vad vill ni läsa om?

18 Januari 2013 - Smile


17 Januari 2013

Imorse var det inte enkelt att stiga ut sängen säger jag bara! Hade inget jobb som kallade idag heller så hade ingen större anledning att stiga upp, låg kvar ett tag tills magens kurrande tvingade mig till köket. Kunna sätta sig framför tvn och äta frukost i lugn o ro är såå himla mysigt!
 
Annars har jag inte gjort så mycket, suttit med skolböckerna i princip hela dagen om man bortser från när jag var på gymmet... Lite folk idag vilket är vääldigt skönt, man slipper trängas o man kan träna i sin egen fart utan att känna sig stressad.
 
Tyvärr var ju inte vädret på min sida heller så jag hade kunnat fota, molningt o snöfall lockade inte direkt. Får hålla tummarna att det blir fint i helgen, är sugen på att ge mig ut på en riktig runda med kameran i högsta hugg!
 
 
 
 
 
Precis! Detta drabbas jag ofta av! Men som tur är håller det inte i sig särskilt länge...
 
 
 
 
 
 

...Love...


Vackra vinterlandskap

 
Kan ni se rådjuret, på andra bilden? Han var tyvärr för snabb för mig
 
 

16 Januari 2013

 

Sååå vackert väder ute idag! Tyvärr så har jag haft fullt upp med plugg o jobb så hann bara gå ut en snabbis bakom huset för att fota...

Så synd! Ville fota mer, men så blev det tyvärr inte, får hålla tummarna för att det är minst lika vackert imorgon.

Åkte o handla efter jobbet, helt otroligt vad svårt det kan vara att komma på något att äta!

Blev bara min snabba och otroligt goda kål o chiliwook med kyckling, fruktansvärt gott! Har ätit det tre gånger på ca 2 veckor nu, men det är så enkelt att laga o självklart otroligt mumsigt!

 

 


Blubb blubb....

Mätt o trött o slut i kroppen, så skönt! Blev lite ben på gymmet o sedan simmade jag!

Oh vad skönt det var! Tyvärr märktes det att jag inte har simmat på lääänge men det har jag snart tagit igen, för nu ska det simmas!

Så smidigt eftersom gymmet ligger i badhuset! Skönt o kunna köra lite styrketräning o sedan simma efteråt, det ultimata.

Får se när jag ska simma nästa gång, har plugg på förmiddagarna o sedan jobb på eftermiddagarna denna vecka, o vill inte simma när jag slutat jobba eftersom det är så mycket folk!

Ska försöka klämma in det på torsdag!

Ååh längtar redan, känslan av att glida fram genom vattnet, helt obehindrat.....


15 Januari 2013

Idag tänker jag skita i allt vad sjukdom heter o bege mig till gymmet! Är trött på o sitta o vänta, får ta det lite lugnt istället (om det går). Om det inte är allt för mycket folk ska jag faktiskt simma efteråt! Var år o dagar sedan jag gjorde det, jag saknar det.
 
Har pluggat hela förmiddagen, känns bra o vara igång igen och ha något att göra. Började en ny kurs igår men det känns som jag inte har haft uppehåll alls. Kursen är ganska lik den förra så en del känner jag igen, men fortfarande intressant vilket är tur! Det gör det lite enklare att plugga....
 

14 Januari 2013 - Drömmer mig bort

Bilder fr WeHeartIt
 
Drömmer mig bort, till värmen, det kristallklara vattnet, de vita stränderna och solen som värmer mot min hud.
 
 

13 Januari 2013

 
 
Jag brukar inte tala om hur jag mår, varken psykiskt o fysiskt. Det är bara något jag inte göra, jag håller det inom mig helt enkelt.
 
Som det tog över 6 månader innan jag gick till läkarna och fick diagnosen celiaki. Ingen hade då vetat hur dåligt jag hade mått så de blev ganska förvånade när jag var tvungen att berätta.
 
Men jag börjar bli bättre på o berätta hur jag mår, men det tar fortfarande emot.
 
Hur jag kom in på detta vet jag inte riktigt, förmodligen för att jag ska till läkarn imorgon, dels för att tala om operationen samt för att jag har varit dålig i flera veckor.
 
Vet inte riktigt vad det kan vara, jag brukar inte "klaga" över hur jag mår men jag är ganska trött på att må dåligt och att kroppen inte vill samarbeta.
 
Även om jag inte är såå dålig, finns ju folk som är MYCKET sjukare än vad jag är, så längtar jag tills det kommer en dag då jag känner mig helt tipp topp och inte mår dåligt alls.
 
Har varit alldeles för många sjukhusbesök det senaste året, men det är tyvärr inte över än....
 
Som jag berättade för nån dag sedan körde jag igång med träningen, men i fredags kväll blev jag dålig igen, så i helgen har jag försökt ta det lugnt och inte träna. Vill bli helt frisk så att jag kan träna men det håller i sig, har ingen aning vad det kan vara!
 
Nej nu har jag klagat klart!
 
 
 

11 Januari 2013 - Cross Core Combat

 

Snöoväder idag också! Uscha!

Jag hade planerat in ett gympass idag. men jag hade inte lust att ge mig ut o köra, så jag gjorde det bästa av situationen o tog fram yogamattan o klickade igång en träningsdvd...

Cross Core Combat blev det o det finns bara en sak o säga! Pust o stånk! Svettigt värre o orka precis allt gick tyvärr inte men jag gjorde mitt bästa! Snart så ska jag orka hänga med precis allt!

Helt darrig o svag efteråt att jag knappt orkade resa mig från golvet, men det är väl så det ska vara!

Har en känsla av att jag tränade hårdare o svettades mer än vad jag hade gjort på gymmet....

 

 

svettigtjej.se

 


10 Januari 2013

Trodde snön o vintertiden var avklarad, men tydligen hoppades jag på för mycket!

Ett riktigt snöoväder drog in på eftermiddagen o det var inte roligt att köra hem från jobbet säger jag bara! Min bil är inte direkt gjord för att köra på blank is o snödrivor, men jag tog mig hem i alla fall!

Nu ska jag lägga mig o öppna upp min nya Nora Roberts bok. Har många sidor fyllda med spänning o romantik o se fram emot! Roberts levererar ALLTID! Har 95 st av hennes böcker (ja, jag räknade) o varenda en av de böckerna är fantastiska!


Min resa

Före o "under"
 
Det är ett par år mellan bilderna, min resa har inte gått så snabbt. Men den går stadigt! Har inte gått upp några kilon jag förlorat vilket jag tycker är otroligt skönt, utan siffrorna på vågen har bara minskat. Inte för att det spelar så stor roll vad vågen visar!
 
Har inte direkt en målvikt, utan jag vill komma i form, bli nöjd med hur jag ser ut helt enkelt! Har en liten bit kvar men jag är på god väg!
 
Strax efter resan till USA(första bilden) och efter nian var jag så sjukt trött på att hata mig själv och min kropp, vågen började visa alldeles för mycket vilket gjorde att jag mådde ännu sämre.
 
Jag kom till en punkt då jag insåg att jag vägrade låta siffrorna passera tresiffrigt, som jag sakta började närma mig så jag satte ner foten och började göra något åt mitt hat o min kropp!
 
Jag började röra på mig, slutade tröstäta (när jag mådde dåligt åt jag, när jag åt mådde jag dåligt, blev en ond cirkel) och sakta men säkert minskade jag i vikt.
 
Nu ett par år senare är jag så glad att jag tog steget att förändra mitt liv! Ca 20 kilo lättare och  ett par klädstorlekar mindre är jag starkare än någonsin!
 
Men min resa är inte över än! Vänta ni bara!
 
 
 

9 Januari 2013

 
"Mjukstart" blev 60min på gymmet (ben o rygg) samt 45min PW...
 
Det är så skönt att vara tillbaka, fast det bara har gått ett par dagar :P
 
Ser fram emot att börja hårdträna och bli av med de sista kilona!
 
 
 

8 Januari 2013

Jobbat heltid idag, sista dagen på länge, plugg="halvtid"s jobb.
 
Senast jag jobbade var det bara 4 barn, så blev liten chock att komma dit idag då det var 26 barn ;) Full rulle som vanligt.
 
Längtar till våren/sommaren! Så man slipper frysa så dant när man är ute....
 
Imorgon står gymmet på schemat, ledig från jobbet så ska dra mig dit. Har inte tränat på ett par dagar då jag har varit förkyld (som vägrar ge med sig), men ska trotsa det och komma igång igen!
 
 

7 Januari 2013

Blir inte så mycket inlägg här tyvärr, händer inte så mycket i mitt liv just nu. Sover, äter, jobbar, tränar, läser, ser på film och annat "tråkigt".
 
Börjar läsa nästa kurs nästa vecka, ska bli skönt att få lite mer att göra!
 
Så sökte studiemedel precis, krångligt det där, men ett måste. Jag har också bestämt mig (igen) att det blir högskola till hösten (om jag kommer in), känns som det är något jag måste göra. Men vem vet jag kanske ändrar mig igen... Förhoppningsvis inte, men eftersom jag inte är helt säker på att det är det jag vill jobba med känns det lite tveksamt.
 
Känns som jag måste försöka ta tag i mitt liv! (tror jag har sagt det förr, men ändå)
 
Men finns så mycket drömmar jag skulle vilja uppfylla, men det finns ju ingen som säger att jag inte kan göra det efter utbildningen. Jag är ju fortfarande ung, men tiden går ju så foooooort! Är ju snart 21 :O Blir rädd bara av att tänka på det, tiden går så fruuuuuktansvärt fort, jag fyllde ju nyss 18! :O
 
Det är svårt att vara ung o försöka lista ut vad man vill göra med sitt liv! Visst håller ni med mig!? ;)
 
 
Ni kan följa mig på instagram istället, för där uppdaterar jag lite oftare! ------ LillyRe
 
Vi har äntligen bokat resa! Så om två månader bär det av mot värmen, som jag längtar!
 
Jag har också bokat tatueringstid! Vad motivet blir o vart är en hemlis ;) (Folk förstår inte att jag har tatueringar, fattar inte varför, varför är det så svårt o tro? Förövrigt har jag tre stycken!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt 2012!

Januari
 
 
Februari
 
Flytt norrut, Rally SM, åkte Rallybil på isen
 
 
Mars
Rallytävling i Sveg
 
Weekend i Stockholm
 
Fjällen
 
Bytte hårfärg ett par gånger, roadtrips, hängde i garaget med snygga bilar...
 
April
 
Maj
 
 
 Juni
 
 
Juli
 
 
Augusti
 
 
September
 
 
Oktober
 
 
November
 
 
December